slice
Foto: Zapeljivo, šik in kot druga koža - francosko spodnje perilo osvojilo svet
Na pariškem tednu mode tudi revija spodnjega perila, 21. januar 2019 ob 16:39 V Parizu, mestu, kjer so izumili zapeljivo spodnje perilo, so priredili modno-glasbeni šov Lingerie Rocks, s katerim so dali priznanje 14 francoskim modnim znamkam.
10
"Obleke, ki žensko naredijo še lepšo" - Catherine Deneuve prazni omare
21. januar 2019 ob 08:15 Avkcijska hiša Christie's v Parizu bo pripravila dražbo oblačil, ki jih je za francosko filmsko igralko Catherine Deneuve oblikoval njen prijatelj, modni oblikovalec Yves Saint Laurent.
Foto: Lazoschmidl ‒ pozabite na meje med spoloma, preprosto bodite seksi
55
19. januar 2019 ob 10:38 Lazoschmidl je mlada znamka, za katero stojita Josef Lazo in Andreas Schmidl, priljubljena sta predvsem na newyorški klubski sceni. Dvojec oblikuje za "novega človeka, ki ga ne opredeljujejo rasa, starost ali spol, temveč estetika in življenjski nazor".
Foto: Vojvodinja Susseška za uradni dogodek izbrala obleko za 30 evrov
5
16. januar 2019 ob 21:13 Vojvodinja Susseška, ki s princem Harryjem aprila pričakuje prvega otroka, je za obisk organizacije, ki ji je na novo postala pokroviteljica, izbrala obleko iz trgovine H&M za 30 evrov.
Ko se ob "šuškah" in vinilkah dvigne srčni utrip - moda iz druge roke
5
11. januar 2019 ob 06:50 "V primerjavi s tujino nam zagotovo manjka drznosti, še vedno nas preveč skrbi, da bi nas okolica obsojala zaradi sloga. Ampak moram poudariti, da se med mladimi to nekako spreminja in da imajo nekateri že zelo zgodaj razvit svoj, edinstven slog."
Obleke, o katerih se po Zlatih globusih najbolj govori Lani so bile zvezdnice na podelitvi zlatih globusov v podporo gibanju Time's Up proti spolnemu nadlegovanju z redkimi izjemami oblečene v črno, letos pa so se na rdečo preprogo vrnile barve.
3
Nirvana proti Marcu Jacobsu: Modni guru naj bi kradel glasnikom grungea Predstavniki že skoraj 25 let pokojne skupine Nirvana tožijo znamko Marc Jacobs zaradi domnevne kršitve avtorskih pravic, saj Jacobsove nove majice "nevarno" spominjajo na ikonografijo kultne grungeevske zasedbe iz 90.
1
Raf Simons se poslavlja od Calvina Kleina Belgijski oblikovalec Raf Simons več kot osem mesecev pred iztekom pogodbe zapušča ameriško modno znamko Calvin Klein.
1
Michelle Obama izbira modne oblikovalce, ki oddajajo "dobro energijo" Nekdanja ameriška prva dama Michelle Obama je spregovorila o modnih oblikovalcih, ki so jo oblačili v času njenega bivanja v Beli hiši. Priznala je, da ji pri izbiri oblikovalca ni pomemben le njegov občutek za slog, pač pa tudi njegova energija.
7
"Ko so otroci oblečeni v 'medvedji' izdelek, moje ilustracije oživijo" Ilustracije so za Nejo Kotnik kot terapija, nekakšna sporočila, ki jih namenja sama sebi in drugim: tako se je "rodil" tudi beli medvedek, njen domišljijski prijatelj, družabnik in zaveznik, čigar igrive podobe krasijo otroška oblačila in stene stanovanj.
3
"V času decembrskih zabav je prostor tudi za malo več drznosti" "Če vam ustreza večja količina ličil, se z njimi radi igrate in radi izstopate – zakaj pa ne. Konec koncev je odločitev vaša, praznični čas pa je idealen, da si privoščite tudi nekaj več bleščic in ...
31
Črn smoking: najbolj modna izbira letošnjega decembra Bleščice, žamet, pa dodatki iz perja in res; "mala črna", bluza, brezhibno krojen črn suknjič, črni salonarji, najbolje z zašiljeno peto. Za piko na i pa črna maskara in rdeča šminka.
4
Foto: Pirelli ni več, kar je bil - seksualnost zamenjale umetniške fotografije Pirellijev koledar je bil v preteklosti simbol seksualnosti in izzivalnosti, zdaj, v času gibanja #MeToo, pa so se fotografije v njem spremenile v umetniško delo, ki slavi ženskost.
25
Foto: Mednarodni teden mode v Ljubljani navdušil z avantgardnimi kolekcijami moških oblačil Na sklepnem dejanju Mercedes-Benz Fashion Weeka Ljubljana je deset modnih oblikovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Nemčije predstavilo deset kolekcij moških oblačil.
3
Foto: Mehanična delavnica kot modna pista - oblačila za moške, ki želijo izstopati Servis gospodarskih vozil Mercedes-Benz gosti sedmo edicijo MBFWLJ, kjer sta se v prvem večeru predstavila Zlata Zavašnik z novo SENS kolekcijo klasičnih moških oblek črnih in sivih odtenkov ter ...
3

Izbor
Anketa: 3. november 2018 ob 10:03

Na katerem družbenem omrežju preživite največ časa?

Na Facebooku.
Na Twitterju.
Na Instagramu.
Na katerem drugem.
Ne uporabljam družbenih omrežij.
Arhiv
Videonovice
#EMA: Raiven 00:06:23, 23.01.2019
#EMA: KIM 00:05:11, 21.01.2019
Joker, kviz 00:00:26, 21.01.2019
#EMA: Ula Ložar 00:06:26, 18.01.2019
#EMA: Lea Sirk 00:09:36, 16.01.2019
Potop v ledeno mrzlo Krko 00:01:40, 12.01.2019
RH202 01:29:40, 12.01.2019
Kazalo