Aktualno
link
Nissan je na avtomobilskem salonu v Bruslju predstavil kombi, ki v sebi skriva pravo pravcato mizarsko delavnico. Ta za napajanje električnega orodja vključuje reciklirano baterijo iz električnega modela leaf.
Več novic
link
Prenovljeni mondeo prvič tudi kot hibridni karavan
22. januar 2019 ob 09:18 Ford je na avtomobilskem salonu v Bruslju predstavil prenovljeni mondeo. Ta je estetsko osvežen, prinaša nekaj novih tehničnih elementov in bo prvič na voljo tudi v karavanski hibridni različici.
Več novic ...
Bodimo boljši
link
Ana Maria Mitić kraljica bočnega parkiranja
3
12. junij 2017 ob 20:03 Ženske za volanom so vedno zanimiva tema. V rubriki Bodimo boljši v oddaji Avtomobilnost je Ana Maria Mitić pojasnila, zakaj so lahko ženske boljše voznice.
Več novic ...
Testi
link
Kia ceed 1.4 turbo LX edition: vozi z najboljšimi
16
17. januar 2019 ob 07:49 Pozabimo na kie izpred desetletja. Takrat so bile neprivlačne, svoje kupce so ujele zgolj z dobro ceno. Toda Korejci so zaposlilil Nemca Petra Schreyerja, slovitega oblikovalca, ki je oblikoval tudi audija TT. In ta je znamko obrnil na glavo!
Več novic ...
Arhiv oddaj
link
Avtomobilnost 131: Pogled nazaj in naprej
1
14. december 2018 ob 08:15 V 131. Avtomobilnosti smo vam pokazali avto, ki je začel elektrifikacijo mobilnosti, predstavili smo vam vam tudi enoprostorca v športni opravi, poklepetali z novim mehanikom leta in se z vami ...
Več novic ...
Izbor
ANKETA - električni avto

Ali ste že peljali v električnem avtomobilu?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo