Aktualno
link
Sprehajalci lahko te dni na pariških ulicah srečajo lemurja iz odpadnih avtomobilskih odbijačev, sovo iz plastičnih smeti in pisanega leva. Ulične skulpture so del razstave portugalskega umetnika, ki s svojimi stvaritvami opozarja na uničevanje okolja.
Iz sveta znanih
link
Ogorčenje, ker je sponzor Naomi Osake teniško zvezdnico "pobelil"
23
23. januar 2019 ob 12:42 Nissin, eden od sponzorjev Naomi Osake, se je bil prisiljen opravičiti, potem ko je v svojem oglasu japonsko zvezdnico, katere oče je s Haitija, upodobil z rjavimi lasmi in svetlo kožo.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
"Gurujka pospravljanja" Marie Kondo: Ni treba pometati stran (vseh) knjig
6
18. januar 2019 ob 10:05 Potem ko je metoda KonMari zaradi predloga, naj dodobra izpraznimo domače knjižne police, razjarila bibliofile, se je japonska "gurujka pospravljanja" Marie Kondo odzvala na napade v družbenih medijih.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Pozabite na advent, novi simbol Zagreba so upokojenke mažoretke
2
23. januar 2019 ob 20:21 Maksimirske upokojenke kljub visoki starosti ne odnehajo s svojim priljubljenim konjičkom - so mažoretke, ki so v 24 letih delovanja postale simbol Zagreba.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Nissanova mobilna mizarska delavnica
4
24. januar 2019 ob 07:52 Nissan je na avtomobilskem salonu v Bruslju predstavil kombi, ki v sebi skriva pravo pravcato mizarsko delavnico. Ta za napajanje električnega orodja vključuje reciklirano baterijo iz električnega modela leaf.
Več novic ...
Družabna kronika
link
DJ Umek in njegova izbranka Senka stopila pred oltar
7
20. januar 2019 ob 20:56 Slovenski didžej, ki se lahko pohvali tudi s svetovno slavo, številni pa ga imajo tudi za enega izmed začetnikov slovenske elektronske glasbene scene, se je poročil s svojo izbranko Senko Halebić.
Več novic ...
Glasba
link
Za dobro vsebino si je treba vzeti čas
1
24. januar 2019 ob 06:13 Čeprav v svojem delu pogosto uporabljam številke in statistiko, razvrščam in sestavljam lestvice, se vendarle izogibam uporabi besede najboljši. Vseeno pa si upam trditi, da je Tranzistorij najboljši slovenski podkast.
Več novic ...
Moda
link
Foto: Zapeljivo, šik in kot druga koža - francosko spodnje perilo osvojilo svet
10
21. januar 2019 ob 16:39 V Parizu, mestu, kjer so izumili zapeljivo spodnje perilo, so priredili modno-glasbeni šov Lingerie Rocks, s katerim so dali priznanje 14 francoskim modnim znamkam.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Prosena kaša z brokolijem in kislim zeljem
2
5. januar 2019 ob 09:35 Potrebujemo: 100 g prosene kaše, rdeča paprika, korenček, 50 g brokolija, 200 g kislega zelja, rdeča čebula, sol, poper, peteršilj.
Več novic ...
Šala dneva
ROŽE
Martin vpraša sodelavca:
  • Kako te je včeraj ponoči sprejela žena, ko si domov prišel pijan?
  • Z rožami me je zasula.
  • Neverjetno!
  • Ja, ampak jih ni dala iz lončkov.

KAKŠEN MAVEC!
Izjemno bogat moški, ki je obogatel na lahek način, je prišel k zdravniku z zlomljeno nogo. Zdravnik mu reče:
  • Nogo vam bomo dali v mavec.
  • Kakšen mavec neki! Daj marmor!
Arhiv ...
Izbor

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Na katerem družbenem omrežju preživite največ časa?

Na Facebooku.
Na Twitterju.
Na Instagramu.
Na katerem drugem.
Ne uporabljam družbenih omrežij.
Arhiv
Video dneva
Danes bi praznoval soustanovitelj zasedbe INXS

Pred 59 leti se je na današnji dan rodil avstralski glasbenik Michael Hutchence, ki je svetovno slavo dosegel z zasedbo INXS. Umrl je 22. novembra 1997 v hotelski sobi v Sydneyju, star komaj 37 let. Njegova smrt je še vedno zavita v tančico skrivnosti, mrliški oglednik je smrt sicer razglasil za samomor, a številni pevčevi bližnji so prepričani, da je šlo za nesrečo, povezano z erotično asfikciacijo.


Več videov ...
Igre na srečo
Kazalo