• Prijava na E-časopis

  E-časopis je brezplačen.

   

  Če želite po elektronski pošti prejemati kulturni, športni, zabavni ali tedenski (#MMCteden) e-časopis, vpišite svoj elektronski naslov v spodnje polje in označite, kateri časopis (enega ali več) želite prejemati, ter kliknite na gumb "Oddaj".

  Vsak dan ob 22.00 boste na vpisan elektronski naslov dobili izbrane elektronske časopise z novicami minulega dneva, vsako soboto ob 6.00 pa boste dobili tedenski elektronski časopis (#MMCteden) s pregledom preteklega tedna.

  Če po prejemu elektronske pošte elektronski časopis ne vsebuje slik, poiščite in kliknite povezavo "download pictures", saj se v vaš elektronski predal zaradi hitrejšega prenosa pošlje časopis brez slik.

  Opomba: Ob registraciji boste na vpisani elektronski naslov prejeli sporočilo, v katerem je navedena tudi povezava za aktiviranje pošiljanja na vaš elektronski naslov. Nekateri programi oz. servisi za elektronsko pošto (npr. Gmail, Outlook, ...) le-to samodejno filtrirajo in nekatera sporočila lahko samodejno preusmerijo v predal za nezaželjeno pošto (Spam, Junk e-mail, ...), zato v primeru, da potrditvenega sporočila ne prejmete, poglejte tudi v mapo za nezaželeno pošto.

  Arhiv e-časopisov.

  Od prejemanja elektronske pošte se odjavite preko povezave, ki je vključena v vsako sporočilo. Z odjavo bo vaš osebni podatek – naslov elektronske pošte – trajno izbrisan. Če imate težave, nam pišite na: mmc@rtvslo.si

  Na RTV Slovenija se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki. Vse osebne podatke obdelujemo skrbno, zbirke osebnih podatkov vodimo, hranimo in nadzorujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Več o obdelavi vaših osebnih podatkov, varovanju zasebnosti in vaših pravicah si lahko preberete tukaj.

   

  Vabljeni, da se na ‪#‎MMCteden naročite: TUKAJ.
  Do edicije #‎MMCteden lahko dostopate tudi neposredno prek spletnega mesta

  Kulturni časopis
  Športni časopis
  Zabavni časopis
  Vaš E-naslov:
  Prijavi Odjavi
 • Kazalo
  " "